Nyheter

Nye modulære PP+-transportbakker kan desinfiseres termisk 3 september 2018 klokken 13:46

Den sentrale steriliseringsavdelingen (SSA) på UMC Utrecht har benyttet seg av termisk desinfisering av transportbakker siden 2007. Transportbakkene desinfiseres på høy temperatur i en vognvaskemaskin (90 grader Celsius) for å holde syklusen så kort som mulig. Dette utsetter materialet for store belastninger, kunststoffet i de nåværende bakkene viser tegn på slitasje innen et par måneder. UMC Utrecht har i flere år vært på utkikk etter transportbakker som tåler termi

Les mer
Hvordan regulerer du tilgangen til medisinske modulære møbler? 23 juli 2018 klokken 09:50

«Mens vi tidligere hovedsakelig installerte nøkkellåser og mekaniske kodelåser på våre medisinske modulære produkter, ser vi en økende trend mot mer avanserte løsninger, og det er særlig behov for å vite hvem som har hatt tilgang og hvor lenge. Det er særlig viktig i forbindelse med de ulike akkrediteringsprosessene, f.eks. JCI», ifølge Raymond Streumer, Produkt og Marketing Manager hos All Modul.

Les mer
All Modul er din riktige partner 4 desember 2017 klokken 14:31

All Modul Norge er spesialist innen helse logistikk og IT. Med et veldig erfarent team. Vi tilbyr ikke bare produkter av høy kvalitet ut av lageret vårt, vi kan også bistå og konsultere hvordan du optimaliserer dine logistiske prosesser.

Les mer